هیچ محصولی وجود ندارد
قیمت ها بدون مالیات می باشند
هیچ محصولی وجود ندارد
قیمت ها بدون مالیات می باشند
محصول با موفقیت به سبد خرید اضافه شد
دوربین های مداربسته
دوربین مدار بسته آنالوگ با سنسور تصویر عالی
حداقل تعداد برای خرید این محصول : 1
اخطار: آخرین موجودی فعلی!
تاریخ در دسترس بودن
دوربین مدار بسته آنالوگ با سنسور تصویر عالی
امروزه استفاده از دوربین های مدار بسته آنالوگ به علت داشتن وضوح تصویر پایین توسط اکثر کارشناسان توصیه نمیشود چرا که تصاویر خوبی در زمان سرقت در اختیار شما قرار نمیدهند اما اگر یک سیستم ارزان قیمت نیاز دارید حتما می توانید دوربین های آنالوگ را در لیست خود قرار دهید و یا اگر قبلا اقدام به خرید و نصب پک دوربین و دی وی آر آنالوگ کرده اید و حالا یک یا چند دوربین شما به مشکل خورده و تصویر ندارد و قابل تعمیر هم نیست و شما هم قصد ندارید هزینه بالایی برای تهیه یک سیستم جدید بنمایید ما به شما این مدل دوربین دام آنالوگ را به شما پیشنهاد میکنیم که در لیست بهترین دوربین های آنالوگ با کیفیت تصویر قابل قبول و قابل رقابت با سایر دوربین های آنالوگ موجود در بازار می باشد سنسور این دوربین 700tv است و از لنز 3.6 میلی متری بر روی حسگر تصویر آن استفاده شده استبرد دید در شب 30m این دوربین تصویری عالی در شب به شما خوهد داد کیس این دوربین از نوع دام یا همان سقفی است که برای فضای داخلی ساختمان منزل ویلا انبار و.... توصیه می شود
-دوربین های مدار بسته آنالوگ بازده بیشتر، هزینه کمتر و کارائی قابل اطمینانی ارائه می دهند.
-کابل کشی سنتی برای دوربین های آنالوگ استفاده از کابل کواکسیال می باشد. امروزه می توان با استفاده از بالون ها Baluns تصویر را بر روی جفت سیم CAT5 انتقال داد.
با استفاده از بالون و کابل شبکه، ویدئو آنالوگ می تواند مسافت های بسیار طولانی تری نسبت به کابل کواکسیال طی کند. ویدئو بالون ها در سایزهای مختلف بصورت فعال و غیر فعال در دسترس هستند. آنها به هر دو انتهای کابل کشی شما متصل شده و می تواند بسیاری از استانداردهای رایج مانند B 568 را پشتیبانی کند. از آنجا که بالون می تواند ویدیو های آنالوگ، برق (جهت تغذیه دوربین) و داده ها در طول کابل کشی منتقل کند، برای مقاصد کابل کشی استفاده از آی پی مزیتی بیش از دوربین های آنالوگ وجود ندارد.
-استفاده از POE که در دوربین های ip می باشد محدودیت های بسیاری در تامین برق برای سیستم مداربسته ایجاد خواهد کرد که این محدودیت شما را مجبور به استفاده از کابل کشی جداگانه برای تأمین برق خواهد نمود.
-صرف نظر از این که آیا ویدیو از طریق CAT5 منتقل شده و یا کواکسیال، تفاوت های مهم بین ترافیک شبکه ویدئویی آنالوگ و دیجیتال وجود دارد. ترافیک ویدیویی آنالوگ، غیر فشرده و مستقل است و در یک شبکه از دوربین های مختلف قرار نمی گیرد. ترافیک IP مانند VOIP، هزاران مشکل و خطای بالقوه از قبیل: محدودیت پهنای باند، تراکم شبکه، نرخ بیت، اندازه فایل، ایجاد توازن بار، ویروس ها و غیره دارد. اگر شبکه قطع شود، ویدیو ضبط شده و یا تحت نظارت با مشکل مواجه خواهد شد.
-در دوربین آی پی کد گذاری در داخل خود دوربین انجام می شود در حالی که در دوربین های آنالوگ مسئولیت کدگذاری به عهده دستگاه DVR می باشد. مشکل کد گذاری در خود دوربین محدودیت در قدرت پردازش و کیفیت از نقاط ضعف سیستم تحت شبکه به شمار می آید اگر شما نیاز به ویدئو با کیفیت بالا داشته باشید، بسیاری از کد کننده ها موجب حذف فریم، تأخیر در بازسازی و سایر مشکلات می شوند. در اینصورت معمولاً انتخاب شما یا باید نرخ فریم بالا با کیفیت پایین تر و یا نرخ فریم پایین تر با کیفیت بالاتر باشد.دوربین های آنالوگ تصاویر ویدیویی غیر فشرده را به DVR منتقل می کنند و شما منابع سخت افزاری و نرم افزاری بیشتری برای رمزگذاری و ذخیره ویدیو در دسترس خواهید داشت.
-نگرانی که در دوربین های IP وجود دارد فاصله زمانی فشرده سازی ویدیو ارسالی و محدودیت های شبکه می باشد که یک تأخیر زمانی در مانیتورینگ مستقیم تصاویر بوجود خواهد آمد. در صورتی که در سیستم آنالوگ شما قادر خواهید بود قبل از عملیات کدگذاری و فشرده سازی تصاویر، ابتدا آن را برای مانیتورینگ فرستاده و سپس اقدام به ذخیره سازی کنید.در حالی که برخی از دوربین های IP می توانند مقدار محدودی از ویدئو را در حافظه داخلی خود ذخیره نمایند ، قطعی و مشکلات شبکه می تواند منجر به از دست رفتن تمامی تصاویر زنده در حال مشاهده و ضبط شود.
-تلاش برای محدود کردن نقایص احتمالی شبکه، از جمله سوئیچ های لایه ۳، شبکه های IP از رده خارج شده و غیره، بار هزینه های سرویس و مدیریت آنرا به طور قابل توجهی افزایش می دهد. شبکه ها می توانند توسط ویروس ها آلوده شده و نتایج فاجعه باری حاصل شود. دستگاه های آنالوگ با مشکلات بالقوه کمتری مواجه هستند و هزینه های کمتری برای نگهداری آن متحمل خواهید بود.دوربین IP یک دستگاه شبکه است و نیاز به مدیریت و سرویس مستمر دارد. هزینه های نگهداری تجهیزات شبکه یک سازمان کوچک می تواند از ۱ تا ۱۰ میلیون تومان در سال باشد.
دوربین های آنالوگ، دستگاه های پسیو می باشند. کافی است یک بار نصب و تنظیم و رها شوند، هیچ آدرس IP برای مدیریت و بررسی وجود ندارد، هیچ نگرانی در مورد برنامه دهی به آنها نیست، آنها یا کار می کنند یا نمی کنند.
-دوربین های آنالوگ نیاز به تخصص اندکی برای نصب و پیکربندی سیستم دارند. دوربین های آی پی، نیاز به برخی مهارت های پایه ای شبکه برای نصب های کوچک و نیاز به میزان قابل توجهی از مجموعه مهارت های فنی و علمی برای اجرای پروژه های بزرگ خواهند داشت.
جهت مشاوره و خرید انواع دوربین آنالوگ با تیم کارشناسی ما به شماره 66051812 تماس نمایید و از مشاوره رایگان کارشناسان ما بهره ببرید
speed dome,دوربین اسپیددامptz AHD
دوربین مداربسته دید در شب,CH 669-VRFV
دوربین مداربسته دید در شب, مدل 298SH
دوربین مداربسته دام, مدل 475MKh
دوربین مداربسته دید در شب, مدل 301MKh
دوربین مداربسته وریفوکال,675VR-FV
دوربین مداربسته چیرکار مدل 290MKh
دوربین مداربسته 2.4 مگاپیکسل چیرکار مدل 265MKh
دوربین مداربسته 2.4مگاپیکسل چیرکار مدل 289MKh
دوربین مداربسته چیرکار مدل 287SH
دوربین مداربسته چیرکار مدل 286MKh
دوربین مداربسته چیرکار مدل 665VR-DM
دوربین مداربسته چیرکار مدل 286GA
دوربین مداربسته بولت Chaircar مدل 286MKh
دوربین مداربسته وی سونیک,مدل GH201
دوربین مداربسته وی سونیک,مدل 60
585,000 تومان
دوربین مداربسته دید در شب,CH 299
770,000 تومان
750,000 تومان
دوربین مداربسته چیرکار,مدل 245
980,000 تومان
دوربین مداربسته چیرکار مدل 263
918,000 تومان
دوربین مداربسته دام چیرکار مدل 701
1,280,000 تومان
1,450,000 تومان
دوربین مداربسته چیرکار مدل 262
640,000 تومان
510,000 تومان
دوربین مداربسته دام چیرکار مدل 100
دوربین مداربسته چیرکار مدل 244