باتری و UPS

انواع باتری و UPS در شرکت نگهبان سیستم

برق اضطراری یا یو پی اس چیست؟
دستگاه یو پی اس ( UPS ) یا برق اضطراری وظیفه تأمین برق را در هنگام قطع برق شبکه به عهده دارد. UPS یو پی اس ها بسته به سیستم مورد تغذیه خصوصیات متفاوتی دارند. برخی از دستگاه‌های یو پی اس (UPS) برق اضطراری که از باتری یو پی اس (BATTERY) برای تولید انرژی الکتریکی استفاده می‌کنند. ق...

انواع باتری و UPS در شرکت نگهبان سیستم

برق اضطراری یا یو پی اس چیست؟
دستگاه یو پی اس ( UPS ) یا برق اضطراری وظیفه تأمین برق را در هنگام قطع برق شبکه به عهده دارد. UPS یو پی اس ها بسته به سیستم مورد تغذیه خصوصیات متفاوتی دارند. برخی از دستگاه‌های یو پی اس (UPS) برق اضطراری که از باتری یو پی اس (BATTERY) برای تولید انرژی الکتریکی استفاده می‌کنند. قادرند برای مدت محدودی، بسته به مقدار مصرف سیستم مورد تغذیه، برق آن را تأمین نمایند.

آنچه در ادامه میخوانید…

منابع تغذیه برق اضطراری یو پی اس UPS
اهمیت استفاده ازسیستم‌های برق اضطراری یو پی اس(UPS)
برق اضطراری(یو پی اس UPS)سیستم‌های ایمنی و حفاظتی
برق اضطراری یو پی اس(UPS)بدون وقفه کوتاه مدت
طرز کار دستگاه برق اضطراری یا یو پی اس(UPS)
انواع یو پی اس (UPS) از نظر عملکرد داخلی
انواع دستگاه‌های برق اضطراری یو پی اس UPS ازنظرکاربرد
دستگاه‌های برق اضطراری سینوال


منابع تغذیه برق اضطراری یو پی اس UPS
دستگاه یو پی اس UPS یا برق اضطراری وظیفه تأمین انرزی را در هنگام قطع برق شبکه به عهده دارد. UPS یو پی اس ها بسته به سیستم مورد تغذیه خصوصیات متفاوتی دارند. دستگاه های یو پی اس (UPS) برق اضطراری که از باتری یو پی اس (BATTERY) برای تولید انرژی الکتریکی استفاده می کنند. قادرند برای مدت محدودی، بسته به مقدار مصرف سیستم مورد تغذیه، برق آن را تأمین نمایند.
ولی برخی دیگر از UPS یو پی اس ها قادرند به مدت نامحدودی تا زمان وصل شدن مجدد برق شهر برق اضطراری را تأمین کنند. این گونه سیستم ها دارای موتور مکانیکی و ژنراتور هستند و تا زمانی که سوخت موتور مکانیکی تأمین شود می توانند برق اضطراری را تأمین نمایند.

خصوصیت دیگری که UPS یو پی اس ها یا دستگاه های برق اضطراری را از یکدیگر متمایز می کند مدت زمانی است که طول می کشد تا بعد از قطع برق شبکه برق اضطراری وصل شود. برخی از این سیستم ها برق اضطراری یا یو پی اس UPS قادرند بدون تأخیر بعد از قطع برق شهر در عرض چند میلی ثانیه برق اضطراری را وصل نمایند. این گونه دستگاه های برق اضطراری یو پی اس UPS، که معمولا انرژی خود را از باتری (BATTERY) تأمین می کنند، در مکان هایی مانند اتاق عمل، اتاق کامپیوتر، سیستم های نظامی و مانند آن ها مورد استفاده قرار می گیرند.

یو پی اس با موتور مکانیکی
در مقابل سیستم های برق اضطراری یو پی اس UPS هایی که از موتور مکانیکی و مولد برای تولید برق اضطراری استفاده می کنند، به دلیل اینکه موتور مکانیکی برای راه اندازی نیازمند زمان است، وصل برق اضطراری با تأخیر صورت می گیرد. لذا با توجه به خصوصیات و نیاز محل مورد استفاده، یکی از این سیستم های برق اضطراری یو پی اس UPS یا ترکیبی از هر دو نوع UPS یو پی اس دارای باتری (BATTERY) و UPS یو پی اس دارای موتور مکانیکی ممکن است مورد استفاده قرار گیرد. در ادامه، انواع منابع برق اضطراری یو پی اس UPS مورد استفاده در سیستم های مختلف را مورد بررسی قرار می دهیم. یو پی اس کاربردهای فراوانی دارد از جمله: یوپی اس دوربین مداربسته، یو پی اس آسانسور، یو پی اس سرور، یو پی اس خانگی و…

خرید یو پی اس
اهمیت استفاده از سیستم های برق اضطراری یو پی اس(UPS)
برخی از سیستم های حساس و مهم در منازل و اماکن عمومی یا در ادارات و کارخانجات، باید هنگام قطع برق شهر به کار خود ادامه دهند. برخی از مشکلاتی که هنگام قطع برق در ساختمان در صورت عدم وجود دستگاه برق اضطراری یو پی اس ups به وجود می آید، به شرح زیرند:

از کار افتادن آسانسورها
از کار افتادن درهای اتوماتیک
ازکار افتادن سیستم گرمایش و سرمایش و تهویه مطبوع
ازکار افتادن پمپ های تأمین فشار آب شهری
نبودن روشنایی و خطرات احتمالی
با توجه به موارد بالا، متوجه ضرورت چاره اندیشی جهت تهیه دستگاه برق اضطراری یو گی اس ups برای مواقع قطعی برق می شویم که منابعی برای تأمین برق در زمان نبودن برق شبکه در نظر گرفته شود.


برق اضطراری سیستم های ایمنی و حفاظتی
دستگاه برق اضطراری یو پی اس UPS در سیستم های ایمنی و حفاظتی نظیر سیستم اطفا حریق، سیستم دوربین مدار بسته، سیستم اعلام سرقت جزو ضروریات سیستم و تأمین برق اضطراری سیستم در مواقع قطعی برق بسیار مهم است. در این سیستم های برق اضطراری یو پی اس UPS از باتری (BATTERY) خشک به صورت منبع تأمین برق اضطراری استفاده می شود. معمولا ولتاژ تغذیه این سیستم ها ولتاژ 12 ولت DC است لذا از یک یا دو عدد باتری (BATTERY) که در تابلوی اصلی جاسازی می شود استفاده می کنند.

این باتری ها (BATTERY) به مدار الکترونیکی تابلو وصل می گردند و در زمان وجود برق شهر توسط سیستم شارژ و آماده نگه داشته می شوند و هنگام قطع برق شبکه بدون تأخیر وارد مدار شده و برق اضطراری سیستم را تأمین می نمایند. مدت زمان تأمین برق اضطراری به ظرفیت باتری های یو پی اس و مصرف سیستم بستگی دارد. مشخصات باتری (BATTERY) مورد نیاز معمولا در دفترچه راهنمای دستگاه برق اضطراری یو پی اس UPS ذکر می گردد. عمر باتری UPS بعد از مدت زمان معینی که بستگی به کیفیت آن دارد به پایان می رسد. (معمولا بین 2 الی 1 سال) . برخی از انواع باتری های یو پی اس مورد استفاده در این سیستم ها را در شکل زیر مشاهده می نمایید.

یو پی اس(UPS) بدون وقفه کوتاه مدت
تأمین پیوسته انرژی برق، در مصرف کننده هایی که جزو تجهیزات حیاتی مجموعه های رایانه ای، مخابراتی، آزمایشگاهی و بیمارستانی هستند اهمیت بسیاری دارد. و این گروه ها به قطع برق شبکه و اختلالات برق در شبکه حساس اند، به تجهیزات برق اضطراری یو پی اس UPS بدون وقفه نیاز دارند تا ولتاژ و فرکانس ثابت و قابل اطمینان را تأمین نمایند. برای مثال وجود کوچک ترین اغتشاش در برق شهر، موجب خاموش و روشن شدن مجدد رایانه می گردد. لذا با این عمل، اطلاعاتی که در حافظه سیستم وجود دارد از بین می رود.

در مورد سایر سیستم های حساس، نظیر دستگاه های مخابراتی و شبکه های اطلاعاتی نیز با قطع یا تغییر ولتاژ منبع تغذیه، هماهنگی بخش های مختلف دستگاه به هم می خورد. بر اثر قطع و وصل های متوالی، علاوه بر صدماتی که به قطعات دستگاه وارد می شود، عملکرد کل سیستم با اختلال مواجه می گردد.

با توجه به موارد فوق، نیاز به وجود دستگاه برق اضطراری یو پی اس UPS که بتواند جایگزین مناسبی برای برق شهر در مواقع اضطراری گردیده و با حذف اختالالت شبکه، تغذیه مدارات حساس را بر عهده شود، نمایان می شود. برای تأمین برق اضطراری این گونه سیستم ها از دستگاه برق اضطراری بدون تاخیر یا یو پی اس UPS استفاده می گردد.

دستگاه برق اضطراری یا یو پی اس(UPS) چگونه کار میکند؟
در پشت دستگاه یو پی اس UPS محلی برای اتصال برق DC و محلی برای اتصال برق شهر وجود دارد. در صورت قطع برق شهر، برق DC که توسط باتری (BATTERY) تأمین می شود توسط مدار الکترونیکی مبدّل برق مستقیم به متناوب، به ولتاژ 221 ولت تبدیل می گردد و در عرض چند میلی ثانیه در اختیار مصرف کننده قرار می گیرد. همان طور که میدانید برق شهری باید 220 ولت باشد منتها همیشه دارای نوساناتی هست یعنی جریان از 220 کمتر و بیشتر میشود که این نوسانات به مرور روی لوازم برقی تاثیر گذاشته و باعث خرابی و حتی سوختگی لوازم برقی می شود.

برخی از دستگاه‌های برق اضطراری یو پی اس (UPS) ها دارای تنظیم کننده اتوماتیک ولتاژند تا در هنگام وجود نوسان در برق شبکه عمل تثبیت ولتاژ را نیز در محدوده مشخصی انجام دهند. مقدار محدوده تثبیت ولتاژ معمولا به صورت درصد در مشخصات فنی یو پی اس UPS ذکر می گردد. هنگامی که ولتاژ ورودی پایین است تنظیم کننده اتوماتیک ولتاژ، ولتاژ را بالا می برد و هنگامی که ولتاژ ورودی باالاست ولتاژ را پایین می آورد.

دستگاه‌های برق اضطراری یو پی اس (ups)؛

معمولا با ولتاژ 12 ولت مستقیم تغذیه می شوند. باتری های یو پی اس ها در زمان وجود برق شهر توسط مدار کاملا شارژ و آماده نگه داشته می شوند. باتری های یو پی اس های با توان کم در داخل دستگاه برق اضطراری UPS قرار می گیرند و در دستگاه های پر توان باتری ها (BATTERY) را به طور جداگانه در کابینت باتری (Cabinet BATTERY) قرار می دهند.

 بهترین‌های برق اضطراری داخل بازار ایران را بشناسید.

طرز کار دستگاه های برق اضطراری (یو پی اس) در هر دو زمان قطعی برق و وجود جریان شهری
انواع یو پی اس(UPS) از نظرعملکرد داخلی
1) یو پی اس آفلاین (Off-Line UPS)
در این نوع دستگاه برق اضطراری یو پی اس (UPS) مصرف کننده در حالت عادی از برق شهر استفاده می کند و به محض قطع برق،دستگاه برق اضطراری یا همان یو پی اس (UPS) وارد مدار می شود و برق باتری (BATTERY) را به برق مورد مصرف دستگاه های مصرف کننده تبدیل و در خروجی ارائه می کند.
2) یو پی اس خط تعاملی(Line-Interactive UPS)
این نوع دستگاه برق اضطراری یا یو پی اس UPS در حالت وجود برق شهر، جهت تثبیت ولتاژ خروجی برای مصرف کننده از یک ترانسفورماتور برای افزایش و کاهش ولتاژ استفاده می نماید و هنگام قطع برق شهر بدون وقفه برق اضطراری مطلوب و مورد نیاز مصرف کننده را از باتری ها (BATTERY) تأمین می نماید.

3) یو پی اس آنلاین (On-Line UPS)
در این گونه دستگاه های برق اضطراری یو پی اس ها (UPS) که از کیفیت و حساسیت بالایی برخوردارند پس از تصحیح ولتاژ ورودی و پاک سازی ورودی از انواع نویز و احیاناً تصحیح سطح ولتاژ ورودی، برق اضطراری ثابت و فیلتر شده در خروجی در اختیار دستگاه های مصرف کننده قرار داده می شود و مداری مجهز به یک پردازنده حساس دائماً ولتاژ و جریان ورودی را کنترل می کند. این دستگاه های برق اضطراری یا همان یو پی اس ها (UPS) جهت دستگاه های فوق العاده حساس آزمایشگاهی، نظامی و… مورد قرار می گیرند.

انواع دستگاه های برق اضطراری یو پی اس UPS ازنظرکاربرد
1) برق اضطراری یو پی اس های خانگی
این UPSها بیشتر برای تأمین روشنایی مکان‌های کوچک در مواقع قطع برق برای تامین برق اضطراری به کار می روند.

2) برق اضطراری یو پی اس های اداری و صنعتی
این UPS ها برای مصارف بزرگتر با توان های بالاتر استفاده می شود که این یو پی اس ها می توانند تعداد زیادی رایانه یا دستگاه های دیگر را به طور همزمان تغذیه کنند.

باتری خشک دزدگیر اماکن    

باتری یا پیل الکتریکی منبعی از انرژی پتانسیل الکتریکی می باشد که در داخل آن با واکنش‌های شیمیایی، انرژی شیمیایی به انرژی الکتریکی تبدیل می‌شوداین انرژی در قطب‌های باتری قابل استفاده است. انرژی قابل دریافت در قطب‌های باتری به ازای واحد بار الکتریکی را نیروی محرکه الکتریکی باتری می‌گویند و آن را با واحد ولت اندازه‌گیری می‌کنند. قطب مثبت باتری را آند و قطب منفی آن را کاتد می‌نامند.

انواع باتری

باتری ها بر اساس محیطی که قرار است مورد استفاده قرار بگیرند و نیز نوع کاربردشان انواع مختلفی دارند که در زیر به بعضی از آنها اشاره می شود

1-باتری‌های خورشیدی :  باتری های خورشیدی که انرژی لازم جهت شارژ آنها از طریق خورشید تامین می شود

2-باتری‌های مورد استفاده در ups و لپ‌تاپ و موبایل که می توانند یک جریان ثابت را برای مدت زمان طولانی فراهم نمایند

3-باتری‌های مخصوص اتومبیل، خودرو و موتورسیکلت که می‌توانند میزان جریان زیادی را در مدت زمان کوتاه جهت استارت تأمین کنند.

4-باتری‌های مربوط به  سامانه‌های حفاظتی، روشنایی، امنیتی  که باید دارای طول عمر و پایداری بالایی باشند.

5-باتری‌های قلمی و نیم قلمی و…(باتری که برای مصارف عمومی ساخته شده‌اند) این باتری‌ها باید ارزان قیمت باشند.

6-باتری‌ها سکه‌ای و باتری‌های پشتیبان back up که می‌توانند جریان کمی را برای مدت زمان خیلی طولانی تأمین کنند.

بطور کلی باتری‌ها را می توان به دو دسته قابل شارژ و غیرقابل شارژ تقسیم‌بندی نمود

باتری های قابل شارژ

از  باتری‌ها ی قابل شارژ در موارد بیشماری استفاده می‌شودکه در زیر به بعضی از آنها اشاره می شود:

۱- باتری مورد استفاده در نیروگاه ها

۲- باتری‌ مورد استفاده در آنتن‌های مخابراتی

۳-باتری‌ بکار رفته شده در سامانه‌های ریلی و مترو

۴-باتری‌ بکار گرفته شده در پروژه‌های نفت و گاز و پتروشیمی ها

۵-باتری های خورشیدی

۶-باتری بکار رفته شده در ups

۷- باتری‌ منابع تغذیه

۸-باتری‌ اتومبیل خودرو و موتور سیکلت ها و دستگاه های اماکن

۹-باتری‌ سامانه‌های حفاظتی، روشنایی، امنیتی

این باتریها پس از دشارژ شدن با عبور جریان در جهت مخالف جریان دشارژ، به صورت الکتریکی قابل شارژ می‌باشند و با نام باتریهای ذخیره یا باتری شارژی نیز شناخته می‌شوند، عمر این باتری هاعموما بیشتر از ۵ سال است و بارها می‌توان آن‌ها را شارژ و دشارژ نمود

مزایای باتری شارژی

از مزایای باتری های شارژی می توان به موارد زیر اشاره نمود

1– صرفه اقتصادی و دسترسی به توان بالاتر از توان باتری های غیرقابل شارژ از مزایای باتری های شارژی می باشد باتریهای غیرقابل شارژ در برخی موارد در زمان طولانی هزینه زیادو کارائی کم تری نسبت به باتری های غیر قابل شارژ دارند و نیز باتری های قابل شارژ آلودگی محیط زیستی کمتری خواهند داشت

۲ – باتریهای شارژی توسط یک منبع انرژی اولیه شارژ و در هنگام نیاز انرژی ذخیره شده را به بار تحویل می‌دهند. در این حالت باتری همیشه توسط یک شارژر در زیر شارژر قرار گرفته و در مواقع قطع برق انرژی مورد نیاز مصرف‌کننده را تأمین می‌کند باتری خودرو و دستگاه اماکن نمونه‌ای از این دست می باشد

باتریهای قابل شارژ را می‌توان به دو دسته کلی اسیدی و بازی تقسیم‌ کرد که هر کدام از آنها نیز براساس جنس الکترودهای مثبت و منفی به انواع گوناگون تقسیم‌بندی می‌شوند. برای کاربردهای صنعتی ساکن در اغلب موارد از باتریهای نیکل–کادمیوم (بازی) و برای کاربردهایی که در آن لرزش وجود دارد غالبا از باتری سرب – اسید استفاده می‌کنند باتریهای قابل شارژ علاوه بر قابلیت شارژ مجدد، توان بالا، نرخ دشارژ سریع و مشخصه عملکرد بهتر دمای پائین دارند

باتری دزدگیر اماکن یکی از مهمترین المان ها در سیستم اعلام سرقت بشمار میرود. نقش باطری دزدگیر اماکن شارژ دهی به مدارت و سنسور ها و تامین ولتاژ در زمان نبود برق است. عموما باطری دزدگیر دارای طول عمر بین 1 تا 5 سال میباشد. این طول عمر بستگی به مارک باتری و کارخانه سازنده و همچنین کیفیت ساخت آن محصول دارد. و پس از زمان یاد شده باید اقدام به تعویض آن نمود.

انواع باتری دزدگیر اماکن
رنج باطری دزدگیر منزل در نوع 12 ولت :
12 ولت 4.5 آمپر
12 ولت 5 آمپر
12 ولت 7 آمپر
و همچنین 12 ولت 9 آمپر تولید میشوند. دو مشخصه ولتاژ و آمپر بیان گر میزان شارژ دهی به مدار هستند. بطور دوره ای باید از سلامت باطزی اطمینان حاصل نمود. باد کردگی و داغ شدن بیش از حد و سبز شدن ترمینال ها نشانه فاسد شدن است. و اگر به موقع تعویض نشود از لحاظ امنیتی بسیار مشکل ساز خواهد شد. چرا که دزدگیر اماکن در صورت قطعی برق و نبود ولتاژ پشتیبان بطور کامل خاموش خواهد شد. پس برای جلوگیری از وقوع حادثه باید نسبت به خرید باتری دزدگیر و تعویض بموقع آن اقدام نمود.

تست باطری دزدگیر اماکن
تست سلامت فیزیکی
بررسی ظاهری
عدم شکستگی بدنه
عدم باد کردگی باتری
سالم بودن ترمینال ها
تست ولتاژ
تست جریان و شارژ دهی
چهار روش تست باطری دزدگیر منزل را به شما آموزش میدهیم:
تست به روش مبتدی
اتصال یک لامپ 12 ولت به ترمینال های + و – که در خودرو ها و منازل زیاد پیدا میشوند. که با شدت نور لامپ و همچنین پایدار بودن نور میتوان به سلامت سرب ها پی برد.
روش دیگر حالتی است که ما هیچ ابزاری در دست نداریم و باید با دست خالی از سلامت شارژ دهی باتریدزدگیر مطمئن شویم. برق را به مدت دو ساعت قطع میکنیم. اگر مدار کمتر از یکساعت خاموش شد و در مدل دزدگیر اماکن سیمکارتی اگر هشدار قطع برق را کمتر زمان یاده شده دریافت کردیم علت خراب بودن باتری دزدگیر بشمار میرود. البته روش چهارم علمی و دقیق نیست بهترین روش استفاده از تستر توسط فرد متخصص یا تست توسط مولتی متر است

تست به روش حرفه ای باتری دزدگیر اماکن

سوم استفاده از مولتی متر و تست ولتاژ و جریان است. ولتاژ نباید پایین تر از 10 ولت و جریان نیز نباید پایین از از 4.5 آمپر باشد.
چهارم استفاده از تستر و شارژر باتری دزدگیر است که بصورت دیجیتالی مجهز به نمایشگر سطح ولتاژ و آمپراژ است و داده دقیقی به ما میدهد.

باتری دزدگیر اماکن

باتری یا پیل الکتریکی منبعی از انرژی پتانسیل الکتریکی می باشد که در داخل آن با واکنش‌های شیمیایی، انرژی شیمیایی به انرژی الکتریکی تبدیل می‌شوداین انرژی در قطب‌های باتری قابل استفاده است. انرژی قابل دریافت در قطب‌های باتری به ازای واحد بار الکتریکی را نیروی محرکه الکتریکی باتری می‌گویند و آن را با واحد ولت اندازه‌گیری می‌کنند. قطب مثبت باتری را آند و قطب منفی آن را کاتد می‌نامند.

انواع باتری

باتری ها بر اساس محیطی که قرار است مورد استفاده قرار بگیرند و نیز نوع کاربردشان انواع مختلفی دارند که در زیر به بعضی از آنها اشاره می شود

1-باتری‌های خورشیدی :  باتری های خورشیدی که انرژی لازم جهت شارژ آنها از طریق خورشید تامین می شود

2-باتری‌های مورد استفاده در ups و لپ‌تاپ و موبایل که می توانند یک جریان ثابت را برای مدت زمان طولانی فراهم نمایند

3-باتری‌های مخصوص اتومبیل، خودرو و موتورسیکلت که می‌توانند میزان جریان زیادی را در مدت زمان کوتاه جهت استارت تأمین کنند.

4-باتری‌های مربوط به  سامانه‌های حفاظتی، روشنایی، امنیتی  که باید دارای طول عمر و پایداری بالایی باشند.

5-باتری‌های قلمی و نیم قلمی و…(باتری که برای مصارف عمومی ساخته شده‌اند) این باتری‌ها باید ارزان قیمت باشند.

6-باتری‌ها سکه‌ای و باتری‌های پشتیبان back up که می‌توانند جریان کمی را برای مدت زمان خیلی طولانی تأمین کنند.

بطور کلی باتری‌ها را می توان به دو دسته قابل شارژ و غیرقابل شارژ تقسیم‌بندی نمود

باتری های قابل شارژ

از  باتری‌ها ی قابل شارژ در موارد بیشماری استفاده می‌شودکه در زیر به بعضی از آنها اشاره می شود:

۱- باتری مورد استفاده در نیروگاه ها

۲- باتری‌ مورد استفاده در آنتن‌های مخابراتی

۳-باتری‌ بکار رفته شده در سامانه‌های ریلی و مترو

۴-باتری‌ بکار گرفته شده در پروژه‌های نفت و گاز و پتروشیمی ها

۵-باتری های خورشیدی

۶-باتری بکار رفته شده در ups

۷- باتری‌ منابع تغذیه

۸-باتری‌ اتومبیل خودرو و موتور سیکلت ها و دستگاه های اماکن

۹-باتری‌ سامانه‌های حفاظتی، روشنایی، امنیتی

این باتریها پس از دشارژ شدن با عبور جریان در جهت مخالف جریان دشارژ، به صورت الکتریکی قابل شارژ می‌باشند و با نام باتریهای ذخیره یا باتری شارژی نیز شناخته می‌شوند، عمر این باتری هاعموما بیشتر از ۵ سال است و بارها می‌توان آن‌ها را شارژ و دشارژ نمود

مزایای باتری شارژی

از مزایای باتری های شارژی می توان به موارد زیر اشاره نمود

1– صرفه اقتصادی و دسترسی به توان بالاتر از توان باتری های غیرقابل شارژ از مزایای باتری های شارژی می باشد باتریهای غیرقابل شارژ در برخی موارد در زمان طولانی هزینه زیادو کارائی کم تری نسبت به باتری های غیر قابل شارژ دارند و نیز باتری های قابل شارژ آلودگی محیط زیستی کمتری خواهند داشت

۲ – باتریهای شارژی توسط یک منبع انرژی اولیه شارژ و در هنگام نیاز انرژی ذخیره شده را به بار تحویل می‌دهند. در این حالت باتری همیشه توسط یک شارژر در زیر شارژر قرار گرفته و در مواقع قطع برق انرژی مورد نیاز مصرف‌کننده را تأمین می‌کند باتری خودرو و دستگاه اماکن نمونه‌ای از این دست می باشد

باتریهای قابل شارژ را می‌توان به دو دسته کلی اسیدی و بازی تقسیم‌ کرد که هر کدام از آنها نیز براساس جنس الکترودهای مثبت و منفی به انواع گوناگون تقسیم‌بندی می‌شوند. برای کاربردهای صنعتی ساکن در اغلب موارد از باتریهای نیکل–کادمیوم (بازی) و برای کاربردهایی که در آن لرزش وجود دارد غالبا از باتری سرب – اسید استفاده می‌کنند باتریهای قابل شارژ علاوه بر قابلیت شارژ مجدد، توان بالا، نرخ دشارژ سریع و مشخصه عملکرد بهتر دمای پائین دارند

بیشتر

باتری و UPS 

( 10 محصول وجود دارد )

نماد اعتماد الکترونیکی

برچسب‌ها

میکروفون پارکینگ ساده پراید پارکینگ سنسور بک سنسور چشمی GPS سیمکارتی دزدگیر پراید پارادوکس هواتای فروشگاه دزدگیر پژو دزدگیر تصویری تعمیر 5500 دزدگیر ماجیکار آژیر MAGICAR چشم دزدگیر اماکن ماتریکس دزدگیر منزل مجیکار DVR اعلام حریق N1 سوکت classic تصویری کلاسیک دوربین دیتکتور دوربین مداربسته چیرکار دزدگیر اماکن tracker لیزر silex کنترلر ترکر دزدگیر ماهواره ای اماکن نصب matrix خرید دیجیتال sony ip laser GPS پک دوربین مداربسته بیسیم فابریک سوکت فابریک دزدگیر اتومبیل فایروال فروش چشم cctv زنوتیک کنترل دزدگیر کلاسیک پیشرفته مداربسته استندالون ماجیکار 4net همکار قیمت دوربین مداربسته دزدگیر سامسونگ رله پژو ahd هاوال مخفی تله ماتیکس مادون قرمز بیم خطی تلفن کننده plc چشم لیزری لیزری اینترنتی ارزان قیمت سایلکس دید در شب دوربین مداربسته ردیاب فابریک ریموت قیمت سنسور دستگاه کنترل تردد استیل میت دزدگیر آپارتمان chaircar ردیاب موتور فک دستگاه حضور و غیاب هارد ردیاب ماشین چیتا 4کانال خودرو پایه دوربین مداربسته جدید چیرکار ردیاب نصب دوربین مداربسته beam sensor ریموت کنترل چشم خطی دی وی آر ارزان پی ال سی خرید ریموت 206 جی پی اس موبایل پک دوربین مدار بسته ریموت تصویری