دوربین های مداربسته

دوربین مداربسته AHD

دوربین مداربسته به دوربین هایی گفته می شود که در جای خود ثابت بوده و قابلیت جابجایی ندارد و نام اختصاری آن CCTV می باشد. به این صورت که دوربین های مداربسته سیگنال تصاویر را به یک یا تعداد مشخصی مانیتور یا نمایشگر ارسال می کند.

تاریخچه دوربین های مداربسته

برای اولین بار دوربین مداربسته در سال 1942 میلادی بابت مشاهده عملکرد پرت...

دوربین مداربسته AHD

دوربین مداربسته به دوربین هایی گفته می شود که در جای خود ثابت بوده و قابلیت جابجایی ندارد و نام اختصاری آن CCTV می باشد. به این صورت که دوربین های مداربسته سیگنال تصاویر را به یک یا تعداد مشخصی مانیتور یا نمایشگر ارسال می کند.

تاریخچه دوربین های مداربسته

برای اولین بار دوربین مداربسته در سال 1942 میلادی بابت مشاهده عملکرد پرتاب موشک های V2 توسط شرکت زیمنس آلمان طراحی و نصب شد. مسئول نصب این پروژه دوربین مداربسته یک مهندس آلمانی بنام والتر بروچ می باشد. د

اولین رونمایی از دوربین مداربسته در امریکا نیز مربوط به سال 1973 میلادی می باشد. این دوربین های مداربسته در میدان تایمز نیویورک به منظور ثبت و جلوگیری از جرایم نصب شد که با مشکلاتی مواجه شد که در کاهش جرائم نقش چشمگیری ایفا نکرد. تا اینکه سرانجام در سال 1980 در سراسر امریکا در سطح گسترده ای دوربیین های مداربسته در مراکز عمومی نصب و بکار گرفته شد و این نتیجه گیری بدست امد که استفاده از دوربین های مداربسته راهی به صرفه تر از بکارگیری نیروی انسانی پلیس برای ثبت تخلفات می باشد. سرانجام به تدریج بسیاری از حرفه ها و مشاغل نیز به استفاده از دوربین های مداربسته روی آوردند. 

اولین دستگاه ضبط تصاویر دوربین های مداربسته 

با قابلیت ضبط بعد از شناسایی حرکت در سال 1990 وارد بازار و صنف پروژه های ساختمانی، مدارس، مراکز عمومی، ... افزایش داده شد و تنها ایرادی که در ان زمان در نصب این دوربین های مداربسته وجود داشت این بود که دستگاه های ضبط تصاویر دوربین های مداربسته تا حد زیادی از نظر حجم ذخیره تصاویر دوربین مداربسته و همینطور قابلیت ها بسیار محدود بود.

در کشور انگلستان نیز استفاده از دوربین های مداربسته متداول بود.

بطور کلی در دهه میلادی بین 1990-2000 در بسیاری از کشورها استفاده از سیستم امنیتی دوربین های مداربسته بسیار رواج یافت.

نکاتی جالب در خصوص دوربین مداربسته  دیجیتال 2 مگاپیکسل ahd که شاید نمی دانید.

در سال 1942 میلادی اولین دوربین مداربسته طراحی و ساخته شد. اما تقریبا 18سال طول کشید تا استفاده از دوربین های مداربسته در بین مردم رونق بگیرد. در همان سال 1942 میلادی اولین دوربین مداربسته بر روی موشک ساخته شد که هدف از طراحی و نصب این دوربین مداربسته مشاهده روند راه اندازی موشک بود.والتر بروچ اولین مهندس آلمانی وطراح دوربین مداربسته در سطح جهان بود.از دوربین های مداربسته به عنواان نخستین حوزه در صنعت بانک و موسسات مالی و اعتباری استفاده شد.در سال 1996 AXIS اولین دوربین مداربسته IP  جهان را ساخت و می توان به عنوان اولین تولید کننده دوربین مداربسته تحت شبکه  IP از او یاد کرد.

در کشور انگلستان از دوربین های مداربسته در تیراژ بالایی استفاده می شود و توسط دولت انگلستان استفاده از سیستم امنیتی دوربین مداربسته به شدت در دستور کار قرار داده شده است. تقریبا بیش از 5 میلیون دوربین مداربسته در انگلستان نصب شده که بطور تقریبی تصور کنید که به ازای هر 10نفر یک دوربین مداربسته در سطح کشور انگلیس نصب شده است.به گفته یکی از موسسات امنیتی بین المللی در حدود 70 در صد آمار کلاهبرداری، جرم و جنایت به دلیل نصب سیستم امنیتی دوربین های مداربسته کاهش یافته است.از مهمترین اصولی که در نصب سیستم امنیتی دوربین مداربسته باید به کار گرفته شود این است که حتما برچسبی مبنی بر وجود دوربین مداربسته در ان مکان وجود داشته باشد تا افراد از وجود آن مطلع و آگاه باشند.

نصب دوربین مداربسته 2 مگاپیکسل ahd دیجیتال

کاربرد عمده و اصلی دوربین مداتربسته در سییتم های حفاظتی می باشد. اما فقط کاربردهای دوربین مداربسته به سیستم های حفاظتی محدود نبوده و از آن فراتر می رود. کاربردهلایی از قبیل دوربین های مداربسته پلیسی، دوربین های مداربسته نظامی، دوربین های مداربسته صنعتی، دوربین های مداربسته فضایی، دوربین های مداربسته کنترل ترافیک ارتباطات ویدیویی و تصویربرداری نامحسوس.

جلوگیری از ارتکاب جرایم توسط دوربین مداربسته 2 مگاپیکسل

برای جلوگیری از ارتکاب جرائم استفاده از دوربین های مداربسته بسیار تاثیرگذار بوده بطوری که طبق اخرین تحقیقات آماری از کلان شهرهای امریکا و انگلیس نشان داده شده. بعد از نصب دوربین های مداربسته در پارکینگ ها 52% از جرایم کاسته شده است. در فرودگاه ها 22% و در مراکز عمومی و فروشگاه ها 46% بوده است.

کاربرد صنعتی توسط دوربین مداربسته 2 مگاپیکسل

دوربین مداربسته 2 مگاپیکسل دیجیتال ahd در کارخانه ها

در برخی از کارخانه ها و کارگاه های صنعتی تحت شرایط خطرناک و دشوار عملیاتی را انجام می گیرد. بذیهی است نظارت بر کارکرد این پروسه ها بصورت مستقیم امکان پذیر نیست و خطر مالی و یا جانی به همراه دارد. در اینجاست که دوربین های مداربسته به کار می آید.دوربین های مداربسته صنعتی در انواع و کارایی هه ی مختلف بر خط تولید نظارت می کنند و نوع دیگربی از دوربین های مداربسته به درجه حرارت حساس و در هر مرحله ای از فرایند درجه حرارت را اندازه گیری می کنند.

کنترل ترافیک توسط دوربین مداربسته دیجیتال 2 مگاپیکسل

در اکثر کشورهای جهان از دوربین های مدتاربسته برای کنترل ترافیک وسایل نقلیه در سطح گسترده ای استفاده می شود. تحت نظارت قرار دادن تصادفات توسط دوربین های مداربسته از حداقل کاربردهای دوربین مداربسته در کنترل وسایل نقلیه  و شناسایی جرایم رانندگی می باشد. یکی دیگر از کاربردهای دوربین های مداربسته ترافیکی کنترل میزان ترافیک در خیابان ها و بزرگراه ها و ارسال اطلاعات از طریق GPS به رانندگان که قصد عبور از مسیر را دارند.

شناسایی اتوماتیک پلاک خودروها از جمله دستاوردهای دوربین مداربسته می باشد.

امنیت نقل و انتقالات توسط دوربین های مداربسته

در نقل و انتقالات عمومی از دوربین های مداربسته برای جلوگیری از حوادثی که ممکن است در اثر از خارج از دید بودن محل بوجود بیاید استفاده می شود. بطور مثال در متروها از دوربین های مداربسته برای کنترل درب های ورود و خروج مسافران به منظور اطمینان از اینکه مسافر از در عبور کرده است و یا موارد مشابه آن در اتوبوس ها و یا قطارهای داخل شهری استفاده می شود.

انواع دوربین مداربسته


انواع دوربین مداربسته از نظر نوع سیگنال:

دوربین مداربسته آنالوگ

دوربین مداربسته دیجیتال بر حسب کیفیت تصویر مگاپیکسل یا AHD

دوربین مداربسته تحت شبکه چند مگا پیکسل یا IP

دوربین دو منظوره

قیمت دوربین مداربسته آنالوگ

اولین نسل دوربین های مداربسته، دوربین های مداربسته انالوگ می باشد که برای دریافت و ارسال اطلاعات صدا و تصویر از امواج آنالوگ استفاده می کنند.در این نوع دوربین های مداربسته، صدا و تصویر هر یک توسط کابل دورشته ای جداگانه منتقل می شوند. کیفیت این نوع دوربین های مداربسته همانطور که از نامشان پیداست از امواج انالوگ طبعیت می کنند و لازم به ذکر است که امواج دوربین های مداربسته آنالوگ همواره در معرض نویز قرار دارد. برای ضبط تصاویر دوربین های مداربسته آنالوگ باید از سیستم های دیجیتال کمک گرفت. یعنی تصاویر انالوگ به دیجیتال تبدیل شود تا در بازبینی دوربین های مداربسته تصاویری با کیفیت و رزولوشن بیشتری را شاهد باشیم. بابت ضبط تصاویر دوربین های مداربسته انالوگ از سیستم ضبط تصاویر دیجیتال استفادخه می شود.دوربین های مداربسته انالوگ ازر نظذر قیمت پایین تر از دوربین های مداربسته دیجیتال یا دوربین های مداربسته تحت شبکه می باشند. امروزه بازار به سمت دوربین های مداربسته دیجیتال پیش رفته است و برخی سازمان ها نیز از دوربین های مداربسته تحت شبکه استفاده می کنند اما سرعت جایگزینی نسل قبلی دوربین های مداربسته با نسل جدید دورربین های مداربسته دیجیتال یا دوربین های مداربسته تحت شبیکه کند می بشد.

قیمت دوربین مداربسته دیجیتال مگاپیکسل ahd (FULL HD)

دوربین های مداربسته HD یا رزولیشن بالا مطابق با نیازهای صنایع طراحی شده و این نوع دوربین های مداربسته قادر است تصاویر یا فیلم های غیر فشرده دیجیتال با رزولیشنو کیفیت بالا را از طریق کابل کواکسیال یا تصویر نقطه به نقطه انتقال دهد. در واقع دوربین های مداربسته HD استاندارد ثابتی از رزولیشن نیست و در آن انواع متفاوتی از استاندارد HD وجود دارد که می توان گفت مهمترین آن ها دارای رزولیشن 720P, 1080P, 1440P می باشد.نقش اصلی دوربین های مداربسته HD حفاظت و نظارت از طریق تصاویر و فیلم های P780  تا 1080P را از طریق کابل های دوربین های مداربسته RG59 یا کواکسیال انتقال می دهد. معمولا دوربین های مداربست دارای رزولیشن  1080P را با نام دوربین مداربسته FULL HD می شناسند. داشتن رزولیشن یا کیفیت دوربین های مئداربسته HD و همچنین تعداد پیکسل های زیاد از مهمترین مزایای دوربین های مداربسته  HD و دیجیتال می باشد. دوربین های مداربسته HD قادرند منطقه گسترده تری را پوشش دهند و افراد را شناسایی کنند.در نظر داشته باشید که در بازار زمانی که صحبت از دوربین های مداربسته  HD می شود منظور همان دوربین های 1مگاپیکسلی است که می توان در هر کدام از دسته های  HD و IP قرار گرفته باشند.

انواع دوربین های مداربسته دیجیتال یا FULL HD

1- دوربین مداربسته AHD

2- دوربین های مداربسته HDTVI

3- دوربین های مداربسته HDSDI

4- دوربین های مداربسته   HDCVI

دوربین مداربسته دیجیتال مگاپیکسل AHD

از بزرگترین مزایای دوربین های مداربسته دیجیتال یا AHD می توان به قیمت مناسب آن ها اشاره نمود.

دوربین مداربسته HDCVI

این نوع دوربین های مکداربسته ارز تکنولوژی خوبی برخوردار است. دوربین های مداربسته HDCVI با دوربین های استاندارد انالوگ D1 و رزولیشن 960 کاملا سازگار است. در دوربین های مداربسته 1080P و همچنین 720P هر دو تقویت می شوند. مسیرهای کابل های دوربین مداربسته  HDCVI را می توان همانند دوربین های منداربسته استاندارد با استفاده از ویدیو بالون در کتابل CAT5 ساخت.

دوربین مداربسته HDSDI

این دوربین ها اولین تکنولوژی آنالوگ HD است و از بستر کواکسیاتل برای انتقال تصویر این دوربین ها استفاده می شود.

دوربین مداربسته  HDSVI

مشکلات سازگاری حتی در خانواده دوربین های مداربسته HDSVI نیز مشاهده می شود. به عنوان مثال دوربین های 720P با دوربین های 1080P سازگار نبوده و در اصل دو نسل مختلف می باشند.

دوربین مداربسته IP یا تحت شبکه دیجیتال مگاپیکسل

یک سیستم دوربین مداربسته  IP یا تحت شبکه شامل تعدادی دوربین های مداربسته است.

در واقع جدیدترین نسل دوربین های مداربسته IPیا تحت شبکه می باشد که مورد استقبال خوبی در بازار جهانی قرار گرفته است.این نوع دوربین های مداربسته از امواج کاملا دیجیتال برای تحلیل و ارسال داده های تصویر و صدا استفاده می کند.یعنی برخلاف دوربین های مداربسته انالوگ این دوربین ها از همان ابتدای دریافت تصاویر امواج را دیجیتال می کند.

از مزایای دوربین های مداربسته IP یا تحت شبکه می توان به کیفیت خوب و بالا، تمام دیجیتال، امکان استفاده بهینه از کابل های اتصالی، امکان ارسال همزمان تصویر، صدا، و برق دربستر شبکه و امکان ارسال بیسیم با امنیت و کیفیت بالا استفاده نمود

برای ضبط تصاویر دوربین های مداربسته تحت شبکه یا IP نیاز به دی وی ار یا دستگاه ضبط تصاویر دوربین های مداربسته نیست. بلکه یک دستگاه که تنها ارتباط شبکه را ایجاد کرده و داده های دوربین  IP را ذخیره می کند کافی ست. بدین منظور دستگاه ضبط تصاویر دوربین های مداربسته IP یا تحت شبکه به نام NVR مورد استفاده قرار می گیرد.

 دوربین مداربسته دومنظوره

این دوربین ها در واقع دوربین های مداربسته انالوگی هستند که خروجی شبکه نیز در ان ها تعبیه شده است. کیفیت این دوربین های مداربسته انالوگ بوده و امکان استفاده از ان ها بصورت دوربین مداربسته انالوگ و دوربین مداربسته تحت شبکه یا IP وجود دارد.استفاده از این دوربین ها زمانی توصیه می شود که سیستم مداربسته از نوع انالوگ بوده اما اتصال یک یا چند دوربین بصورت مستقیم به شبکه مورد نیاز است.

انواع دوربین مداربسته چند مگاپیکسل از نظر شکل ظاهر

. دوربین مداربسته دام(DOM)

.دوربین مداربسته صنعتی

. دوربین مداربسته IR

. دوربین مداربسته مینیاتوری

. دوربین مداربسته اسپید دام یا چرخشی

دوربین مداربسته چند مگاپیکسل سقفی دام:

دوربین های مداربسته دام دارای تنوع کیفی بسیاری به بازار عرضه می شوند. کلمه دام DOM به معنی گنبد می باشد.

درواقع دوربین های مداربسته دام به معنای دوربین های گنبدی شکل می باشند. این دوربین ها بیشتر برای نصب بر روی سقف طراحی شده و در اشکال فانتزی متفاوتی در بازار وجود دارند.

از مزایای دوربین های مداربسته دام می توان به ظاهر زیبا و جمع و جور و مقرون به صرفه بودن اشاره کرد.

این نوع دوربین های مداربسته زیبا و مناسب برای مکان های با طراحی خاص تولید می شوند

از انواع دوربین ها ی مداربسته دام نیز دوربین های مداربسته اسپید دام می باشد که به کاربر این اجازه را می دهد که منطقه دید گسترده تری را تحت پوشش قرار دهند.

دوربین مداربسته مگاپیکسل صنعتی:

با توجه به مقاومت بسیار بالای دوربین های مداربسته بولت نسبت به شرایط نامناسب جوی مانند رطوبت و گرد و غبار، این نوع از دوربین های مداربسته را دوربین های مداربسته صنعتی می نامند.

دوربین های مداربسته صنعتی می توانند در کنار تجهیزات و ماشین های خطرناک و حساس نصب شده و به صورت اتوماتیک وسایل امنیتی را کنترل نمایند. همه روزه امکانات جدیدی از این نوع دوربین های مداربسته و سیستم های نظارتی صنعتی به بازار عرضه می شود و مورد استفاده قرار می گیرد.

از امکانات و مزایای دوربین مداربسته صنعتی می توان به دید در شب مناسب در مکان های تاریک، امکان زدن دیجیتال و اپتیکال، ضد آب بودن، زون فوکوس اتوماتیک، لنزهای وریفوکال و کیفیت رزولیشن بالا اشاره نمود.

دوربین مداربسته مگاپیکسل دید در شب IR

دوربین های مداربسته  IR به دوربین هایی گفته می شود که از نور مادون قرمز و تعدادی ال ای دی که در اطراف لنز قرار می گیرد و با تاریک شدن هوا و یا در محوطه های تاریک بطور اتومات فعال شده را دوربین های مداربسته  IRیا  ال ای دی دار می گویند.

دوربین مداربسته کوچک مینیاتوری

معمولا در محیط هایی که نیاز به مشاهده تصاویر بصورت غیرمحسوس می باشد از این نوع دوربین های مداربسته استفاده می شود. کاربرد نوع دیگر این دوربین های مداربسته در مکان هایی می باشد که ممکن است طی یک فعالیت صنعتی امکان دسترسی و مشاهده برخی از سمت های فرایند وجود نداشته باشد. در این شرایط دوربین مداربسته مینیاتوری به علت اندازه کوچکی که دارد گزینه مناسبی برای آن قسمت از فرایند می باشد.

دوربین های مداربسته اسپیددام، چرخشی یا  PTZ

دوربین های مداربسته اسپید دام یا  PTZ به دوربین هایی که قابلیت چرخش بوسیله کنترل کننده یا اتوماتیک را دارند گفته می شود بصورتی که با استفاده از قابلیت PTZ سیستم های مداربسته می توانید دوربین های مداربسته اسپیددام را به هر جهت که می خواهید چرخانده و در هر نقطه ای که می خواهید زوم کنید.

در دوربین های مداربسته اسپیددام چرخشی یا PTZ موتوری تعبیه شده که باعث شده نسبت به سایر دوربین های مداربسته قیمت بالاتری داشته باشند.

تجهیزات جانبی و لوازم نصب دوربین مداربسته

در این بخش به معرفی و بررسی برخی از تجهیزات و لوازم جانبی دوربین های مداربسته می پردازیم.

 DVRدی وی آر (DIGITAL VIDEO RECORDING)

دی وی آر دستگاه ضبط تصاویر است که تصاویر آنالوگ و فول اچ دی را از دوربین های مداربسته دریافت کرده و پس از تبدیل آن ها به داده های دیجیتال ضبط می کند. متداول ترین نوع حافظه مورد استفاده در این دی وی ارهای ضبط تصاویر دوربین های مداربسته هارد دیسک های معمولی هستند که با توجه به تعداد کانال های دریافتی دستگاه دی وی آر از تعداد مختلفی هارد دیسک پشتیبانی می کند.

دستگاه دی وی آر به دو دسته تقسیم می شود:

استندالون,DVR

این نوع دستگاه قابلیت ضبط و نمایش تصاویر را با استفاده از نمایشگر برای کاربر فراهم می کند.

PC-BASED یا کارت دی وی آر:

یک نوع کارت ضبط و پخش تحت سیستم عامل است که بر روی رایانه نصب می شود.

قابلیت های دستگاه دی وی آر dvr یا ضبط تصاویر دوربین مداربسته

ضبط تصاویر دوربین مداربسته

اتصال دستگاه دی وی ار به شبکه

امکان بازبینی تصاویر

نمایش تصاویر دوربین های مداربسته بر روی شبکه

کنترل دوربین های گردان یا PTZ

هشدار قطع یا خرابی دوربین

قابلیت حسگر حرکت

زبان های منوی سیستم فارسی انگلیسی و ... می باشد

طبقه بندی دی وی ار بر اساس تعداد کانال

دی وی ارها یا دستگاه ضبط تصاویر دوربین های مداربسته می توانند ز نظر تعداد ورودی و خروجی کانال تصاویر و یا صدا به دستگاه های 4-8-16-32-64 و ... کانال تقسیم شوند.

CIF: رزولیشن 360*240

D1 : رزولیشن 720*480

FULL D1

 W D1یا 960H

FULL W D1

AHD : نسل جدید دی وی ارها و دوربین های مداربسته ات که کیفیت تصاویر ان ها  HD یا  FULL HD می باشد.

 NVR: دستگاه ضبط تصاویر دوربین های مداربسته IP (NETWORK VIDEO RECORDER)

همانطور که می دانیم سیستم های دوربین مداربسته دو دسته اند. آنالوگ یا دیجیتال و تحت شبکه در سیستم های دوربین های مداربسته آنالوگ یا دیجیتال از دی وی ار یا کارت های نرم افزاری برای ضبط و پردازش اطلاعات استفاده می شود.

دستگاه NVRرا به ساده ترین نحو می توان معادل سرور در سیستم های مداربسته تحت شبکه قلمداد نمود.

NVR تمامی وظایف دی وی ار را در سیستم های مداربسته تحت شبکه بر عهده دارد.

در کنار آن می توان در صورت  POE بودن از این دستگاه به عنوان منبع تغذیه دوربینهای مداربسته تحت شبکه نیز استفاده نمود.

قابلیت های NVR یا دستگاه ضبط تصاویر دوربین های مداربسته تحت شبکه:

ضبط تصاویر دوربین های مداربسته تحت شبکه متصل به NVR

ایجاد امکان مشاهده تصاویر بصورت یکپارچه

ایجاد امکانات مرتبط با پردازش تصویر

ایجاد امکان تنظیم تصاویر و خصوصیات ضبط تصاویر

تغذیه دوربین های مداربسته در صورت  POE بودن دوربین های مداربسته و NVR

هارد یا ضبط تصاویر دوربین مداربسته

هارددیسک وسیله ای است که در داخل دی وی ار قرار گرفته و قابلیت نوشتن اطلاعات یا ثبت تصاویر و خواندن اطلاعات یا دسترسی به تصاویر و بازیابی تصاویر دوربین های مداربسته را دارد.همانطور که می دانید دستگاه دی و.ی ار یا NVR وسیله ای برای دریافت تصاویر دوربین های مداربسته بصورت باسیم یا بیسیم می باشد. که هر دستگاه برای ضبط تصاویر به هارددیسک نیاز دارد.از مزایای استفاده از هارد بجای لوازم الکترونیکی داشتن فضای زیاد می باشد واضح است که هرچه تعداد دوربین های مداربسته و زمان فیلم ضبط شده بیشتر باشد به فضای بیشتری بابت ذخیره سازی نیاز خواهد بود. در دی وی ار یا NVR با فعال نمودن مکانیزم تشخیص حرکت می توان زمان ضبط تصاویر را کاهش داد.

آداپتور یا منبع تغذیه دوربین های مداربسته:

سیستم دوربین های مداربسته از قسمت ها و تجهیزات مختلفی تشکیل شده است. دوربین مداربسته، دستگاه ضبط کننده تصاویر دوربین های مداربسته یا دی وی ار یا NVR، یا هارددیسک، کابل اتصالات جانبی و آداپتور(منبع تغذیه) دوربین مداربسته.

برای استفاده از دوربین های مداربسته باید از برق 12 ولت استفاده کرد. برای این کار باید از آداپتور استفاده شود.

آداپتوریا منبع تغذیه دوربین های مداربسته برق 220 ولت را به 12 ولت تبدیل می کند.

تجهیزات پک دوربین مداربسته ahd

1 - دوربین مداربسته

2- دستگاه ضبط تصاویر دوربین های مداربسته DVR

3- هارد

4- منبع تغذیه یا اداپتور

5- فیش  BNC

6- کابل تصویر کواکسیال  RG59 یا ترکیبی

تجهیزات دوربین مداربسته IP یا تحت شبکه

1- دوربین مداربسته IP یا تحت شبکه

2- NVR  یا دستگاه ضبط تصاویر دوربین های مداربسته تحت شبکه یا  IP

3- منبع تغذیه یا اداپتور در صورت عدم استفاده از  PUE

4- سوکت شبکه

5- کابل شبکه

6- سوئیچ

دوربین های مدار بسته موجود در بازار دارای تنوع بسیار زیادی می باشند که این تنوع باعث سده است دوربین های مدار بسته دارای دسته بندی های متفاوتی باشند دوربین های مدار بسته را بر اساس شکل ظاهری و تکنولوژی ساخت و محل های مورد استفاده و ... می توان دسته بندی نمودهنگام انتخاب  دوربین مدار بسته جهت محل مورد نظر خود بهتر است از این دسته بندی ها آگاهی کافی داشته باشید

دسته بندی دوربین های مدار بسته براساس شکل ظاهری قیمت ارزان مارک و یا نحوه نصب

جهت نصب و دریافت لیست قیمت دوربین مداربسته دیجیتال چند مگاپیکسل اینجا کلیک نمایید

بیشتر

دوربین های مداربسته  

( 108 محصول وجود دارد )
در صفحه