هیچ محصولی وجود ندارد
قیمت ها بدون مالیات می باشند
هیچ محصولی وجود ندارد
قیمت ها بدون مالیات می باشند
محصول با موفقیت به سبد خرید اضافه شد
تمامي سيستمهاي دوربین مداربسته ديد شبانه تصوير بهبود يافته الكترونيكي تهيه مي كنند . يك سيستم مداربسته ديد در شب مانند ساير سيستمهاي روزانه ، داراي المان اپتيكي همچون لنز ، منشور و آيينه بوده و در كنار هم با در نظر گرفتن اصول اپتيكي خاص خود طراحي و بكار گرفته شده اند . علاوه بر اينها از عنصري بنام سلول تقويت تصوير در دوربينها ی مداربسته بكارگيري شده است . اين عنصر مي تواند امكان مشاهده تصوير را در تاريكي حدود چند هزارم لوكس ( شرايط نور ماه و ستاره ) فراهم نمايد .
در قلب هر سيستم شبانه ابزاري بنام لامپ تشديد كننده نور وجود دارد كه به آن (Light Intesifier Tube ) مي گويند . اين لامپ نور موجود را جمع كرده ( بعضي اوقات نور مرئي و بعضي اوقات نور مادون قرمز ) و نور را به انرژي الكتريكي تبديل مي كند . اين الكتريسيته خيلي كم سپس تقويت شده و تصوير يك صحنه را براي ما نشان مي دهد . مقابل لامپ ( محلي كه تبديل نور به الكتريسيته انجام مي شود ) فتو كاتد ناميده مي شود . قطر فتوكاتد در دوربين ديد در شب 25 ميليمتر است
تمامي سيستمهاي ديد شبانه تك رنگ هستند . به عبارت ديگر رنگهاي گوناگون را نشان نمي دهند و تصاوير را به رنگ سبز تيره نشان مي دهند . علت انتخاب اين رنگ بدليل اين است كه چشم انسان نسبت به اين رنگ حساسيت بيشتري دارد .
شيوه كار دوربينهاي ديد در شب در نتيجه داشتن محدوده اي از نور ، مانند نور مهتاب و ستاره درحالتPassive و يا نور مادون قرمز در حالت Activeمي باشد . اين نور كه از فوتونها ساخته شده است در يك لامپ فوتوني جمع شده و از آنجا فوتونها به الكترون تبديل مي شوند . سپس الكترونها به واسطه الكتريسيته و فرايند شيميايي ، مقدار بسيار بزرگي تقويت مي شوند . الكترونها بعد از آن بسوي يك پرده فسفري جهت نمايان شدن تصوير پرتاب شده و ما مي توانيم از ميان عدسي چشمي دوربين ، تصوير تشكيل شده را كه به رنگ سبز مي باشد مشاهده نماييم .
طرز كار دوربينهاي ديد در شب به دو صورت فعال (Active ) و غير فعال (Passive ) مي باشد .
- حالت فعال (Active )
در اين حالت دوربين با استفاده از نور مادون قرمز (Infrared Radiation ) كار مي كند . طرز كار بدين صورت است كه اشعه مادون قرمز بوسيله يك ليزر ( نا مرئي ) يا نور افكن ( مرئي ) به طرف موضوع مورد نظر فرستاده مي شود و با استفاده از اين نور ارسالي تصوير موضوع را مي توان در دوربين مشاهده نمود.
حالت غير فعال (passive )
در اين حالت كار سيستم دوربين ، تشديد نور حاصله از ستارگان يا ماه مي باشد. در واقع در حالت passive دوربين از خود هيچ گونه پرتو نوراني چه مرئي و چه نامرئي ساطع نمي كند . بنابراين در هنگام استفاده در مقابل دشمن ، از نظر دشمن كاملاً محفوظ باقي مي ماند و اين يك مزيت نسبت به حالت active مي باشد.
در واقع دوربين هاي ديد در شب با اين نوع سيستم كاري با تقويت نوري كه از هدف باز تابيده مي شود و رسانيدن آن به اندازه اي كه بوسيله چشم انسان قابل تشخيص باشد ، امكان ديد در شب را بوجود مي آورند.
امواج مرئي ( Visible Waves )
طيف مرئي تنها محدوده اي است كه بدون نياز به هيچگونه وسيله اي مي توان آنرا رؤيت كرد و دامنه طول موج آن عبارت است از : 400 nm – 760 nm
امواج مادون قرمز (Infrared Radiaton )
مادون قرمز بخشي از طيف الكترومغناطيسي است كه داراي طول موجي بين ( nm 760 –mm 1 ) مي باشد .معمولاً مادون قرمز را به سه قسمت نزديك (Near Infrared ) ، مياني (Mid Infrared ) و دور (Far Infrared ) تقسيم مي كنند كه در ذيل بيان شده است
. لازم بذكر است كه فركانس مادون قرمز بين ( T HZ 100 –T HZ 1 ) مي باشد
نورافکن های مادون قرمز (IR) نیز کارایی کاملاً شبیه نورافکن های عادی دارند . تنها تفاوت آنها این است که به جای تولید نور مرئی با طول موج پایین تر از 850 نانومتر تولید می کنند .
این طول موج در محدوده دید انسان قرار ندارد و در نتیجه مشاهده منبع تولید روشنایی برای انسان مقدور نخواهد بود اما دوربین های مداربسته قابلیت مشاهده این نور را دارند . به همین دلیل میتوان از نور مادون قرمز برای روشن کردن محیط برای دوربین های مداربسته استفاده کرد بدون اینکه روشنایی مرئی در محیط به وجود آید .
زمانی که پروژکتورهای مادون قرمز استفاده می شود که چراغ های مادون قرمز دوربین نور کافی را ایجاد نکنند یا دوربین فاقد دید در شب مادون قرمز باشد .
در صورتیکه مخفی بودن نور برای کاربر امری ضروری نباشد از نظر فنی و اقتصادی استفاده از منابع نوری قابل رویت مانند پروژکتورهای عادی توصیه می شود . دوربین با استفاده از این نور تصویری با کیفیت بهتری نمایش میدهد و شما به تصویر رنگی دسترسی پیدا خواهید کرد.
نصب این پروژکتور ها کاملاً مانند پروژکتورهای ساده است البته این پروژکتورها ممکن است دارای سنسور نور نیز باشند تا حین کم شدن نور فعال شوند . نصب این پروژکتورها در صورت وجود سنسور نور تنها محدود به رساندن برق خواهد بود . توجه داشته باشید که پروژکتور معمولاً باید زیر دوربین و در جهت دید دوربین نصب شود . در صورت نصب پروژکتور روبروی دوربین احتمالاً با مشکل خیرگی نور روبرو خواهید شد.
برای دریافت لیست قیمت و خرید دوربین مداربسته دید در شب اینجا کلیک کنید